Figurentheater Tal en Thee zet zijn schouders onder interessante projecten. Onder de noemer DOE HET ZELF! dagen we jullie uit aan de slag te gaan met projecties, figuren, schaduwspel, verhalen en installaties.


Met de komst van het Boze Wolf figurentheaterfestival (CC Het Gasthuis, Aarschot) ontstond ook de goesting bij Maarten Van Aerschot (figurentheater Tal en Thee) om een nieuwe voorstelling op poten te zetten. Dat 18 vrijwilligers zich inschreven voor de Boze Wolf creatie gaf heel wat mogelijkheden. ROMEO + JULIA werd een speeltuin. Er werd geëxperimenteerd met tekst, beeld, geluid, dans, muziek en figuren. Dankzij de kruisbestuivong tussen deze verschillende kunstdisciplines werd het mogelijk ROMEO + JULIA als een hedendaagse voorstelling op scène te brengen.


De voorstelling werd geselecteerd voor het AmateurTONEELhuis.


Samen met Opendoek, de belangenbehartiger van het amteurtheater in Vlaanderen, startte Toneelhuis een project waarbij amteurgroepen uitgenodigd werden om zich te buigen over het repertoire dat Toneelhuis speelde en om hun versie in de Bourla te spelen.


>>> “ROMEO + JULIA van Tal en Thee verrast door een frisse en onverwachte visuele vormgeving vol creatieve vondsten.”  - Uit het juryrapport AmateurTONEELhuis


Meer info

Tal_en_Thee___Tal_en_Thee.html
Tal_en_Thee___Producties.html
Tal_en_Thee___Fotoboek.html
Tal_en_Thee___Kalender_Binnenkort_01.html
Tal_en_Thee___Contact.html
Tal_en_Thee___Welkom___Nieuws.html
Tal_en_Thee___Doe_het_zelf%21.html