"What would you do if you saw spaceships? Would you fear them?" - Mogwai


Beer kijkt naar de wereld met al zijn wonderen. Hij kijkt en zegt niets. De wereld zegt alles. De wereld vertelt over de liefde tussen een cowboy en een indiaan, over een rups die vlinder wordt, over prinsen en prinsessen, over de zon en de maan, de lucht, de aarde en over het water en het vuur. Ieder verhaal leidt naar een ander. Niets staat los van elkaar.


Meer dan Beer vertelt een verhaal als een prentenboek. Beelden, figuren, muziek en verwondering staan centraal. Woorden worden niet uitgesproken, omdat beelden alles zeggen. Kruip dicht tegen elkaar aan en geniet.


>>> “Dit is pril werk van een jonge maker die een heel eigenzinnig parcours aan het afleggen is binnen het figurentheater. Alles doet hij in zijn eentje: opbouwen, spelen, techniek... Dit getuigt van een wilskracht en een bevlogenheid die charmeert. Een voorstelling vol kastjes en luikjes die open en dicht gaan, en prachtige beelden die getuigen van een groot gevoel voor poëzie.” - Cindy Godefroi - programmator Kopergietery Gent


Meer dan Beer speelde o.a. in de Kopergietery, C-Mine, de Velinx,...


De tournee van Meer dan Beer eindigde op 15 maart 2015 op het Boze Wolf festival.


Spel & idee: Maarten Van Aerschot  /  Lichtontwerp: Johan Vloeberghs

Coaching: Femke De Haes  /  Duur: 50 min  /  Leeftijd: 3 +


Fotoboek

Kalender

Tal_en_Thee___Tal_en_Thee.html
Tal_en_Thee___Producties.html
Tal_en_Thee___Fotoboek.html
Tal_en_Thee___Kalender_Binnenkort_01.html
Tal_en_Thee___Contact.html
Tal_en_Thee___Welkom___Nieuws.html
Tal_en_Thee___Doe_het_zelf%21.html